Pozvánka na 18. ročník SALONU DŘEVOSTAVEB 2023

Vážení příznivci dřevěné architektury,   

přijměte prosím naše srdečné pozvání na letošní 18. ročník SALONU DŘEVOSTAVEB 2023, který se uskuteční v Centru architektury a městského plánování (Vyšehradská 51, Praha 2) a při Nové scéně Národního divadla (nám. Václava Havla) v Praze.    

   

Těšit se můžete na tyto akce: 

  

středa 19. 4. – CAMP   

Zahajovací večer Salonu dřevostaveb spojený  s přednáškami zahraničních architektonických hvězd Reiulfa Ramstada (NO), Helmuta Dietricha (AU).   

 

Aktuální program zde: https://www.salondrevostaveb.cz/cz/program   

Odkaz na FB událost: zde 

 

čtvrtek 20. 4. – prosklený sál v přízemí Nové scény ND    

Den dřevěné architektury

   

    

Výkladní skříň oboru – prezentace architektonických projektů (Mozaika architektů), špičkových technologií, předních dodavatelských a realizačních firem. Akce je zdrojem novinek, přehledem nových technologií a informací pro investory, architekty, dodavatele, developery i širší veřejnost. V rámci tohoto dne slavnostně zahájíme venkovní výstavu a pokřtíme publikaci Ročenka dřevěné architektury s kurátorským výběrem nejvýraznějších dřevostaveb poslední doby.   

 

Odkaz na FB událost: zde

  1. 4. – 17. 5. 2023 – piazzetta Národního divadla (nám. Václava Havla) 

Venkovní výstava vybraných dřevěných realizací z Česka a Slovenska

   

Venkovní výstava v podobě velkolepé dřevěné instalace představí výběr nejlepších architektonických počinů v oblasti českých a slovenských dřevostaveb a uvede rovněž příklady vícepodlažních staveb ze zahraničí.   

 

Odkaz na FB událost: zde

 

Všechny akce budou přístupné zdarma. V CAMP nutná rezervace místa přes GoOut. Počítáme rovněž s networkingovými akcemi s občerstvením pro zvané hosty.     

   

Odkaz na videopozvánku letošního ročníku: https://youtu.be/ml6pI6j0o0M   

 

  1. 3. 2023 Karlín

REAL ESTATE MARKET: Města, budovy a energie

 

Salonu dřevostaveb bude 23. 3. 2023 předcházet celodenní konference o udržitelných přístupech ve stavebnictví nazvaná REAL ESTATE MARKET: Města, budovy a energie – Spojka Karlín. Pořadatelé Centrum pasivního domu a Remspace (ve spolupráci se Salonem dřevostaveb) se v rámci 1. ročníku zaměřují na témata o udržitelném rozvoji měst, perspektivách výstavby, nových přístupech, materiálech, technologiích, ale také na nové vize a výzvy. Konference zahrne diskusi s lídry českého byznysu a odborníky na development, real estate, architekturu, environmentálně šetrnou výstavbu, urbanismus, investice a finance. Ta se uskuteční 23. března 2023 ve Spojce Karlín, Pernerova 35 Praha 8, účast bude možná také online. Vstupenky a kompletní program: zde

  

Budeme velice rádi za sdílení pozvánky a FB událostí.  

Srdečně zdravíme a těšíme se brzy na viděnou. 

 

Za tým Salonu 

 

Mgr. Magdalena Deverová
project manager                                                     
+ 420 730 588 171
m.deverova@salondrevostaveb.cz
www.facebook.com/salondrevostaveb
www.salondrevostaveb.cz

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.